Nieuwe datum:
zondag 12 mei 2019

Zingende Beelden

Zingende Beelden wordt georganiseerd door Cultuur19. Het evenement wordt sinds 2009 georganiseerd om de zeven kunstwerken in het Máximapark op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen van inwoners van Leidsche Rijn/Vleuten-DeMeern en omgeving.

Zingende Beelden is tot stand gekomen dankzij bijdragen van:
Gemeente Utrecht, Elise Mathilde Fonds, VSBfonds, KF Heinfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Dag van het Park.

Foto’s: Moon Saris, Moni van Bruggen, Anne Twijnstra, Lex van Dalfsen, Bob Krajenbrink, Barry van Leeuwen, Ageeth Hummeling, Esther Lubberding, Maarten van Enkhuizen, Albert Hennipman, Remco Tjallinks, Birgit Schuch, Johan G. Hahn en Erik Meijers.
Ontwerp website: De Ruimte Ontwerpers (Maarten van Enkhuizen)
Bouw website: Leukeleu

Cultuur19

Cultuur19 organiseert kunst- en cultuuractiviteiten in de Utrechtse wijken Leidsche Rijn (wijk 9) en Vleuten – De Meern (wijk 10). Het gaat om uiteenlopende activiteiten, van theater voor jeugd en volwassenen, van cabaret tot open podia. Zo kent u ons misschien van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden of een van onze kinderactiviteiten.

Cultuur19 doet er alles aan om een spannende en afwisselende kunst- en cultuurprogrammering mogelijk te maken in Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern.

Benieuwd naar het programma? Neem snel een kijkje op onze website www.cultuur19.nl of volg ons op Twitter! Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Geef u op voor onze nieuwsbrief.