Organisatie

Zingende Beelden is een programma van Cultuur19. Het evenement wordt sinds 2009 georganiseerd om de zeven kunstwerken in het Máximapark op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen van inwoners van Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern en omgeving.

Zingende Beelden is door de jaren heen ondersteund door:
Gemeente Utrecht, Elise Mathilde Fonds, VSBfonds, KF Heinfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Leidsche Rijn is 20 en Dag van het Park.

Fotografie: Moon Saris, Moni van Bruggen, Anne Twijnstra, Lex van Dalfsen, Bob Krajenbrink, Barry van Leeuwen, Ageeth Hummeling, Esther Lubberding, Maarten van Enkhuizen, Albert Hennipman, Remco Tjallinks, Birgit Schuch, Johan G. Hahn en Erik Meijers.
Ontwerp huisstijl: De Zaak P

Over Cultuur19

Sinds het slaan van de eerste paal in Leidsche Rijn, bouwt Cultuur19 aan de ontwikkeling van een verrassend cultuurklimaat in wijk 9 (Leidsche Rijn) en wijk 10 (Vleuten-De Meern). Cultuur19 organiseert cultureel programma voor jong en oud en vindt dat een stadsdeel met de omvang van Leidsche Rijn een levendig cultureel klimaat verdient. Vanuit de CultuurCampus organiseert Cultuur19 activiteiten op locatie in de wijk en in de CultuurCampus.

Cultuur19
Burchtpoort 5
3452 MD Vleuten
Telefoon:(030) 670 31 22
Email: info@cultuur19.nl
www.cultuur19.nl

Benieuwd naar het programma? Neem snel een kijkje op onze website www.cultuur19.nl, meld je aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Over het Máximapark

Het Máximapark is het natuurlijk middelpunt van het nieuwe stadsdeel Leidsche Rijn. Natuur, cultuur, recreatie en sport komen samen in het grootste stadspark van Utrecht. In 2009 plaatste meerjarig kunstenprogramma Beyond Leidsche Rijn bij wijze van afscheid zeven beelden in het Máximapark. Zeven kunstwerken van vermaarde (inter)nationale makers, die het hele jaar door te bezichtigen zijn. Met Zingende Beelden brengt Cultuur19 de imposante kunstwerken in het Máximapark op een bijzondere muzikale of theatrale wijze onder de aandacht bij jong en oud.

Meer informatie over het park: www.maximapark.nl.
Meer informatie over organisator Cultuur19: www.cultuur19.nl