Programma Zingende Beelden

Dansvoorstellingen bij de kunstwerken in het Máximapark

zondag 22 mei 2022

In 2009 plaatste Beyond, destijds het masterplan voor kunst in Leidsche Rijn, zeven beelden van (inter)nationaal vermaarde makers in het Máximapark. Ieder jaar komen deze imposante kunstwerken tot leven tijdens Zingende Beelden, een ontdekkingstocht langs de mooiste plekken in het park. Cultuur19 nodigt professionele dansgezelschappen en beginnende dansers uit om voorstellingen te maken met de beelden als inspiratie en podium.

Facebook event

Programma 2022

ROUTE 1

ROUTE 2

Tijden en locatie

Vertrek vanaf het Observatorium (naast Parkrestaurant Anafora, Uilenboslaan 1, Vleuten) om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. Er zijn twee verschillende routes, die elk langs drie beelden voeren. Je kunt dus alle voorstellingen bezoeken.

Entreeprijs

Na afloop wordt een donatie op prijs gesteld. U steunt hiermee de volgende editie van Zingende Beelden. Doneren kan op locatie met cash, pin, via QR-code met iDeal of via een overschrijving per bank. Meer informatie over doneren.

Bereikbaarheid

Kom zoveel mogelijk te voet, met OV of fiets. Parkeerruimte blijft zo beschikbaar voor mensen die slecht ter been zijn.

Kijk hier voor alle informatie.

Wij zoeken vrijwilligers!

Het programma van Zingende Beelden is rond, voor het eerst in twee jaar vindt het dansevenement weer met publiek plaats in het park!

We zoeken nog vrijwilligers voor Zingende Beelden, Leidsche Rijn Festival, CampusFestival en onze vele andere evenementen: publieksbegeleiding, runner, infobalie, catering (lunch rondbrengen), techniek, promotie en meer!

Meer informatie