Praktische informatie

Aanvang en bereikbaarheid

Vanwege de maatregelen tegen corona kunnen de live voorstellingen helaas niet plaatsvinden. De dansfilms zijn tussen 30 mei en 30 juni 2021 doorlopend te bekijken via de QR-codes bij de beelden. Je hebt hiervoor een smartphone nodig en een app waarmee je QR-codes kunt scannen.

Hulp bij QR-code scannen met iPhone en Android

Gratis parkeren bij parkeerterrein Máximapark (Utrechtseweg 4, Utrecht). In verband met de beperkte parkeergelegenheid raden we aan met de fiets of het OV te komen. Routebeschrijvingen naar het park vind je onder Bereikbaarheid.

In het park

Eenmaal in het park kunt u deze Zingende Beelden 2021 Kaart gebruiken met de locaties van de beelden en informatie over de gezelschappen en hun films. Print uit en neem mee.

Of gebruik deze Zingende Beelden route op Google Maps.

Entree

Zingende Beelden is geen gratis programma. De toegangsprijs bepaal je zelf, achteraf. Dus heb je genoten? Ben je enthousiast of zelfs fan geworden van Zingende Beelden? Overweeg een donatie. Je steunt daarmee de volgende editie van Zingende Beelden in het Máximapark.

Toegankelijkheid

Bent u minder goed ter been of heeft u een rolstoel, ook dan kunt u Zingende Beelden bezoeken. Er is een rolstoel toegankelijk toilet aanwezig bij de Bosspeeltuin en Parkrestaurant Anafora. Kijk hier voor de route door het park.

foto Frouke Ringenoldus